Anlægsarbejde

Her hos Kjeld Larsen & Søns eftf. a/s er vi et anlægsgartnerfirma med mange års erfaring med anlægsarbejde. Vores rødder går helt tilbage til 1925, og derfor tør vi godt kalde os specialister inden for anlægsarbejde. Vores store ekspertise betyder også, at du kan stole på, at vi kan vores kram. For foruden de mange år på bagen er vi et anlægsgartnerfirma, hvor vi holder os opdateret med de seneste teknikker, trends og løsninger, som gør det muligt for os at give dig de bedste resultater. Det betyder, at vi kan være dit foretrukne firma for både anlægsarbejde og som brolægger i Kolding.

Som stolt anlægsgartnerfirma tilbyder alle former for anlægsarbejde. Uanset om du har brug for hjælp med små opgaver, som haveservice og havearbejde eller græssåning, eller et større projekt som entreprenørarbejde, så kan vi hjælpe dig med lige netop din opgave. Vi sætter en ære i at tilgå al anlægsarbejde med professionalisme, hvilket betyder at du er sikker på, at det arbejde vi leverer, er i topkvalitet.

Så står du over for et stykke anlægsarbejde, og leder du efter et effektivt, grundigt og serviceminded firma til at hjælpe dig? Lad da trygt valget falde på os, da vi med stor omhu hjælper dig i mål med dit anlægsarbejde. Kontakt os for en uforpligtende samtale, hvor vi vender opgave, ønsker og forventninger.

 

Dit anlægsgartnerfirma for både private og erhverv

Hos Kjeld Larsen & Søns eftf. a/s udfører vi anlægsarbejde for både private og erhvervskunder. Ingen opgave er for lille, og ingen opgave er for stor. Derfor giver vi gerne et højt kvalificeret forslag på anlægsarbejde for dit hjem eller din virksomhed. Det kan bl.a. omfatte veje, stier, andre gangarealer, omformning af terrænet med tilhørende beplantninger og bede, således at helheden kommer til at fremstå nøjagtigt, som du ønsker det. Som som anlægsgartnerfirma og brolægger i Kolding har vi de faglige kompetencer til at hjælpe dig i mål med dine projekter med flotte resultater.

På grund af vores store erfaring inden for anlægsarbejde, står vi også altid til rådighed, hvis du skulle ønske kompetent og professionel rådgivning. Kombinationen af vores kreative tilgang og brede viden gør også, at vi kan komme med relevant sparring, hvis du er i tvivl om dine muligheder. Skriv til os på post@kjeldlarsen.dk til en god dialog om dine muligheder.

 

Altid professionelt udført anlægsarbejde

Når du vælger Kjeld Larsen & Søns eftf. a/s, er du sikker på at få et veludført og fagmæssigt korrekt resultat. Uanset om du leder efter en brolægger i Kolding eller en kloakmester i Kolding, sørger vi altid for, at du er med hele vejen. Det er din garanti for at alt bliver, lige som du drømte om.

Vores team består af et hold engagerede, dedikerede og dygtige medarbejdere med grønne fingre. De er ikke bange for at tage fat, når det er nødvendigt, og hver især har en faglig stolthed, der kommer dig som kunde til gode.

Har du behov for anlægsarbejde, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at tage en uforpligtende snak om din opgave, dine ønsker og dine behov. Ud fra det kan vi komme med en nøje specificeret plan for, hvordan vi bedst kan hjælpe dig med at komme i mål med dit anlægsarbejde. Vi tilbyder også andre services, så skal du f.eks. have hjælp til kloakarbejde eller har du brug for haveservice – så tøv ikke med at kontakte os på tlf. 75 52 68 22

Vi har også materiale med forskellige løsninger og tidligere opgaver, som du er velkommen til at gennemgå, hvis du har brug for lidt inspiration til, hvad du kunne tænke dig.

 

Flere billeder

Inspiration

Entreprenørarbejde