Anlægsarbejde

Her hos Kjeld Larsen & Søn A/S har vi mange års erfaring med anlægsarbejde. Vores rødder går helt tilbage til 1925 og derfor tør vi godt kalde os specialister inden for vores felt. Vores store ekspertise betyder også, at du kan stole på, at vi kan vores kram. For foruden de mange år på bagen, så holder vi os også hele tiden opdateret med de seneste teknikker, trends og løsninger, som gør det muligt for os, at give dig de bedste resultater med dit anlægsgartneri.

Vi tilbyder alle former for anlægsarbejde – uanset om du har brug for hjælp med små opgaver, som vedligeholdelse eller græssåning, eller det er det helt store entreprenørarbejde der driller, så kan vi hjælpe dig med lige netop din opgave. Vi sætter en ære i, at tilgå arbejdet med professionalisme og gåpåmod, hvilket betyder at du er sikker på, at det arbejde vi leverer, er i top-kvalitet.

Anlægsarbejde for både private og erhverv

Hos Kjeld Larsen & Søn A/S udfører vi anlægsarbejde for både private og erhvervskunder.

Vi giver gerne et højt kvalificeret forslag på anlægsarbejde for dit hjem eller din virksomhed. Det kan bl.a. omfatte veje, stier, andre gangarealer, omformning af terrænet med tilhørende beplantninger og bede, således at helheden kommer til at fremstå nøjagtigt, som du ønsker det.

Lad os tage en uforbindende drøftelse om dine ønsker og behov hvorefter vi fremkommer med en nøje specificeret plan for arbejdets udførelse….

Vi fremviser gerne materialer med løsninger af andre opgaver som inspiration.

Udført anlægsarbejde på havemiljø

Flere billeder
Se mere under inspiration

Find også inspiration til entreprenørarbejde