Entreprenørarbejde – anlæg og have

Hos Kjeld Larsen og Søn har vi materiellet og kompetencerne til at varetage entreprenørarbejde i forbindelse med anlæg af have og grønne arealer.

Entreprenørarbejde udført med gul rendegraver

Ny rendegraver 2013

Inden for entreprenørarbejde løser vi fx:

 

Veludført entreprenørarbejde i fokus

Et flot og holdbart resultat er afhængigt af et veludført entreprenørarbejde, og der er mange ting, som der skal tage høje for, når opgaven skal løses. Fx er jord et levende materiale, som kræver en professionel behandling med de rette maskiner.

Er jordarbejdet ikke veludført, vil det kunne ses på haveanlæggets udformning og ikke mindst holdbarheden.

 

Planlagt arbejde til tiden

Når Kjeld Larsen og Søn udfører entreprenørarbejde medtænker vi alle de facetter, som kan have indvirkning på et godt resultat, og vi planlægger arbejdet nøje ud fra dette. Det er fx ikke alle tider af året, der egner sig til udførsel af entreprenørarbejdet, og derfor er det vigtigt at lave en velstruktureret plan.

Når vi sammensætter en løsning til vores kunder, laves der derfor en fast plan for arbejdets udførsel, så vores kunder også altid ved, hvornår arbejdet kan forventes at være færdigt.

 

Få et tilbud på entreprenørarbejde

Få et uforpligtende tilbud på entreprenørarbejde hos Kjeld Larsen og Søn. Vi kommer gerne ud og beser arealet og laver tilbuddet ud fra dette.

Kontakt Kjeld Larsen og Søn og hør mere om mulighederne. Vi udfører også andre opgaver, såsom haveservice i Kolding.

Læs historien om, hvem din gartner i Kolding, Kjeld Larsen og Søn, er.

Kontakt Anlægsgartner Kjeld Larsen vedr. entreprenørarbejde her.