Entreprenørarbejde – Anlæg og Have

Kjeld Larsen & Søns eftf. a/s er dit entreprenørfirma i Kolding, hvor vi har materiellet og kompetencerne til at varetage entreprenørarbejde i forbindelse med anlæg af have og grønne arealer.

Entreprenørarbejde udført med gul rendegraver

Inden for entreprenørarbejde løser vi fx:

 

Veludført entreprenørarbejde i fokus

Et flot og holdbart resultat er afhængigt af et veludført entreprenørarbejde, og der er mange ting, som der skal tage høje for, når opgaven skal løses. Fx er jord et levende materiale, som kræver en professionel behandling med de rette maskiner.

Er jordarbejdet ikke veludført, vil det kunne ses på haveanlæggets udformning og ikke mindst holdbarheden.

 

Planlagt arbejde til tiden med entreprenør fra Kolding

Kjeld Larsen & Søns eftf. a/s entreprenørfirma i Kolding medtænker alle de facetter, som kan have indvirkning på et godt resultat, og vi planlægger arbejdet nøje ud fra dette. Det er fx ikke alle tider af året, der egner sig til udførsel af arbejdet, og derfor er det vigtigt at lave en velstruktureret plan.

Når vi sammensætter en løsning til vores kunder, laves der derfor en fast plan for arbejdets udførsel, så vores kunder også altid ved, hvornår arbejdet kan forventes at være færdigt.

 

Få et tilbud på entreprenørarbejde

Få et uforpligtende tilbud fra vores entreprenør i Kolding. Vi kommer gerne ud og beser arealet og laver tilbuddet ud fra dette.

Kontakt Kjeld Larsen & Søns eftf. a/s for en uforpligtende samtale om dine ønsker og behov.