Haveservice i Kolding – vi hjælper med vedligeholdelse

Alt levende kræver kærlig og omhyggelig pleje for at trives bedst og tage sig smukkest ud. Kjeld Larsen og Søn A/S tilbyder vedligehold og haveservice i Kolding, Haderslev, Fredericia, Middelfart og Vejle området, så haven altid er velplejet og byder velkommen på bedste vis.

 

Få en veludført haveservice i Kolding

Vi løser mange forskellige opgaver inden for havearbejde og vedligehold. En veltrimmet grøn græsplæne kræver fx korrekt vedligehold, og vi råder over mandskab og maskiner, der nemt og hurtigt klarer slåning, kantskæring og gødskning og fjernelse af ukrudt.

Vores gartneruddannede medarbejdere ved præcist, hvornår og hvordan plantearbejde skal foregå. De kan også rådgive med hensyn til valg og sammensætning af planter. Haveservice og vedligehold af en have kræver tid og erfaring, så den altid står flot.

Beskæring af træer og buske er faktisk en sag for specialister. Vi udarbejder en beskæringsplan, der indebærer en nænsom beskæring og er med til at sikre vækst, lys og luft.

Flotte og velpassende bede er med til at sætte prikken over i’et. Her er det vigtigt at bede luges og oprenses jævnligt. Genplantning, gødning, og vanding er også vigtige ingredienser, hvis bedene skal fremtræde pæne og velholdte. Vores gartnere har mangeårig erfaring i at vedligeholde alle typer bede.

Som fagfolk lægger vi vægt på at anvende markedets mest skånsomme og miljøvenlige bekæmpelsesmidler mod utøj og ukrudt. Hvis det ønskes, gennemfører vi gerne haveservice samt pleje og vedligehold af have og park helt uden brug af kemikalier.

Kontakt os gerne, så tager vi en uforpligtende snak om ønsker og behov.

Vedligehold og haveservice i Kolding starter med en plan

Både økonomisk og arbejdsmæssigt er det afgørende, at vedligehold af grønne arealer planlægges. Kjeld Larsen & Søn A/S råder over ekspertise, der gør det nemt at lægge en plan.

Det kan være som total opgave, hvor vi klarer alle opgaver med regelmæssig pleje og renholdelse af udemiljøet året rundt. Men det kan også være specialopgaver, hvor vores gartnerfaglige ekspertise og moderne maskiner træder til, når det er nødvendigt.

Vi udarbejder gerne en plan for din virksomheds grønne arealer.

Havetraktor udfører haveservice i Kolding for kunde

Når du henvender dig vedr. vedligehold og havearbejde, tilbyder vi følgende forløb:

  • Efter aftale besigtiger vi udearealer
  • Du fortæller om dine ønsker og behov
  • Vi udarbejder en vedligeholdelsesplan
  • Vi indgår en plejeaftale

 

Få et tilbud på havearbejde 

Hos Kjeld Larsen og Søn vil vi gerne høre fra dig, når havearbejdet bliver for hårdt, for så har du brug for haveservice. Har du en virksomhed, der er ved at gro til, så klarer vi det hele, så I kan nyde ude-arealerne hver dag. Ring til os på tlf. 75 52 68 22 og fortæl os hvad du har brug for. Så giver vi gerne et tilbud på din opgave.

Vi udfører vedligehold og havearbejde i Kolding, Fredericia, Middelfart, Vejle og Haderslev området – bor du udenfor det, så ring alligevel, og så finder vi sammen den bedste løsning for dit anlægsarbejde.

 

Vi tilbyder også andre services end haveservice i Kolding og omegn

Vi varetager mangeartede opgaver som f.eks. anlægsarbejde. Derudover har vi stor erfaring med kloakarbejde, hvor vi blandt andet kan hjælp med TV-inspektion samt montering af rottespærre. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på din opgave.