Haveservice i Kolding – Lad os klare pleje og vedligehold

Alt levende kræver kærlig og omhyggelig pleje for at trives bedst og tage sig smukkest ud. Det ved vi hos Kjeld Larsen & Søns eftf. a/s og vi tilbyder derfor haveservice i Kolding, Haderslev, Fredericia, Middelfart og Vejle området. Med haveservice kommer haven altid til at se velplejet ud og byder velkommen på bedste vis.

 

Få veludført havearbejde og haveservice

Vi løser mange forskellige opgaver inden for havearbejde, haveservice og vedligehold. En veltrimmet, grøn græsplæne kræver fx korrekt vedligehold af plænen, og vi råder over mandskab og maskiner, der nemt og hurtigt klarer slåning, kantskæring og gødskning og fjernelse af ukrudt, hvorfor vores haveservice er utrolig effektiv.

Vores gartneruddannede medarbejdere ved præcist, hvornår og hvordan plantearbejde skal foregå. De kan også rådgive med hensyn til valg og sammensætning af planter, som passer til dit behov. Haveservice og vedligehold af haven kræver tid og erfaring, så den altid står flot, og her er Kjeld Larsen & Søns eftf. a/s eksperter.

Søger du beskæring af træer og buske ift. din haveservice, så er dette faktisk også en sag for beskærings specialister. Vi hjælper gerne her – vi udarbejder en beskæringsplan, der indebærer en nænsom beskæring og er med til at sikre vækst, lys og luft, så dine planter forbliver grønne og frodige.

Flotte og velpassende bede er med til at sætte prikken over i’et i en have. Her er det vigtigt at bede luges og oprenses jævnligt, så planterne kan gro ordentligt og ånde i jorden. Genplantning, gødning, og vanding er også vigtige haveservice ingredienser, hvis bedene skal fremtræde pæne og velholdte. Vores gartnere har mangeårig erfaring i at vedligeholde alle typer bede i forbindelse med vores haveservice i Kolding og omegn.

Som gartnere lægger vi vægt på at anvende markedets mest skånsomme og miljøvenlige bekæmpelsesmidler mod insekter og ukrudt. Hvis det ønskes, gennemfører vi gerne haveservice i Kolding og omegn samt pleje og vedligehold af have og park helt uden brug af kemikalier.

Kontakt os gerne, så tager vi en uforpligtende snak om ønsker og behov.

Vedligehold og haveservice i Kolding og omegn starter med en plan

Både økonomisk og arbejdsmæssigt er det afgørende, at haveservice og vedligehold af grønne arealer planlægges. Kjeld Larsen & Søns eftf. a/s råder over ekspertise, der gør det nemt at lægge en plan uanset om det skal omhandle havepleje, vedligehold af grønne arealer, haveservice eller beskæring af træer og buske.

Vi kan bl.a. tilbyde en kontinuerlig haveservice i Kolding og omegn, hvor vi klarer alle haveopgaver med regelmæssig pleje og renholdelse af udemiljøet året rundt. Det kan også være specialopgaver, hvor vores gartner-ekspertise og moderne maskiner træder til, når det er nødvendigt. Vi udarbejder gerne en plan for din virksomheds grønne arealer.

 

Når du henvender dig vedr. vedligehold og haveservice, tilbyder vi følgende forløb:

  • Efter aftale besigtiger vi udearealer
  • Du fortæller om dine ønsker og behov
  • Vi udarbejder en vedligeholdelsesplan
  • Vi indgår en plejeaftale

Få et tilbud på haveservice 

Hos Kjeld Larsen & Søns eftf. a/s vil vi gerne høre fra dig, når havearbejdet bliver for krævende, for så har du brug for haveservice i Kolding og omegn. Har du en virksomhed, der er ved at gro til, så klarer vi det hele, så I kan nyde udearealerne hver dag. Ring til os på tlf. 75 52 68 22 og fortæl os hvad du har brug for, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud på din haveopgave.

Vi udfører haveservice og vedligehold i og omkring:

  • Kolding
  • Fredericia
  • Middelfart
  • Vejle
  • Haderslev

Bor du udenfor disse områder, så ring alligevel, og så vil vi meget gerne vurdere om vi kan finde en løsning alligevel.

Vi tilbyder også andre services end haveservice i Kolding og omegn

Vi varetager mangeartede opgaver som f.eks. anlægsarbejde. Derudover har vi stor erfaring med kloakarbejde, hvor vi blandt andet kan hjælp med TV-inspektion samt montering af rottespærre. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på din opgave.