Jordarbejde i Kolding

Jord er et levende materiale, der skal behandles varsomt og professionelt for at opnå de ønskede resultater. Det betyder, at ikke alt jordarbejde kan udføres på alle tider af året. Heldigvis er vi her hos Kjeld Larsen & Søns eftf. a/s eksperter i jordarbejde, og du er i trygge hænder, når du vælger os til dit jordarbejde.

Jorden kan for eksempel være for våd, frossen eller på anden måde uegnet for bearbejdning, og risikoen er, at man ødelægger strukturen med det nødvendige ormeliv og de mikroorganismer, der sikrer et sundt grundlag for den videre behandling for eksempel for at opnå en smuk og frodig græsplæne efter jordarbejde.

Til gengæld kan vi hurtigt fremkomme med en plan, der tilgodeser dine ønsker og behov, når det kommer til jordarbejde.

Hvis du er i tvivl om hvorvidt din opgave høre ind under jordarbejde, så skal du være mere end velkommen til at kontakte os! Vi har stor erfaring med alt inden for jordarbejde og har løst mange opgaver indenfor netop dette. Så uanset hvilken jordopgaver du skal have løst, så kan du med fordel tage fat i os – sammen med dig finder vi den bedste løsning.

 

Udgravning af sø

I forbindelse med jordarbejder, oplever vi stor efterspørgsel på udgravning af sø. Etablering af søer skal naturligvis ske med omtanke for det omgivende landskab og derfor er det vigtigt at rådføre sig med professionelle inden du begynder udgravningen til din sø. Uanset opgavens størrelse og omfang, så synes vi det er vigtigt at vi rådgiver dig korrekt når det kommer til etablering af sø,

Ikke to opgaver er ens og netop derfor er det vigtigt at have en professionel med inde over – specielt når det kommer til jordarbejde der omhandler opgravning af søer, vandløb og/eller åer.

 

Kontakt os for professionel jordarbejde i Kolding og omegn

Kontakt os allerede i dag for en nærmere drøftelse om opgaven og mulighederne. Vi står altid klar til at hjælpe i og nær Kolding.

Vidste du at Kjeld Larsen & Søns eftf. a/s også løser kloakarbejde? Ring eller skriv til vores dygtige kloakmester i Kolding og lad os høre, hvordan vi kan hjælpe dig.

Vi løser selvfølgelig også alt inden for anlægsarbejde og haveservice i Kolding.

 

jordarbejde