LAR – lokal afledning af regnvand

Da klimaet ændrer sig så vil vi i en stigende grad, opleve en større mængde nedbør, og derfor er det vigtig at vi allerede nu, gør os tanker om hvordan vi skal sikre vores kloaksystemer, så de i fremtiden kan følge med.

LAR handler om at forsinke, fordampe, transportere eller nedsive regnvandet, så det belaster kloaksystemet mindst muligt.

Der findes mange muligheder indenfor LAR, og derfor vil vi gerne være behjælpelige med vores ekspertise, og sammen med dig finde lige netop den løsning der passer til dig.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på dit fremtidssikrede afløbssystem i din have.

Har du problemer med din kloak? Kjeld Larsen & Søn har også en dygtig kloakmester, der gerne kommer ud og hjælper med forskelligt klokarbejde. Ring på 22 17 68 23 og lad os høre om dine udfordringer.

 

LAR-metoder

Der er masser af metoder at lave LAR løsninger på, nogle af måderne kunne være nedgravning af faskiner, permeable belægninger, nedsivning af regnvand i græsset, regn bede og grønne tage.

 

Video af LAR løsninger

Permeable belægninger: https://www.youtube.com/watch?v=JSXqsx5GXRE

Faskiner: https://www.youtube.com/watch?v=j6UkmSTSbzo

Regn bed: https://www.youtube.com/watch?v=MqP35PCqka4

 

Hos Kjeld Larsen & Søn tryller vi med naturen. Skal vi også trylle for dig? Med mange års erfaring inden for anlægsarbejde er du garanteret det du drømmer om.