Koldings bedste kloakarbejde

Vi har hos Kjeld Larsen og Søn A/S stor erfaring med at udføre diverse kloakarbejde, der er med til at sikre dig, at du har en velfungerende en af slagsen. Kloakarbejde kan betyde mange ting. Det kan være alt lige fra TV-inspektion, montering af rottespærre eller en helt ny kloak. Vi løser alle opgaver med den største professionalitet, og vi løser alle opgaver og udfordringer på den mest effektive måde.

Vi befinder os i Kolding og kan udføre kloakarbejde i Kolding og omegn. Vi udfører naturligvis opgaver for både private og erhvervskunder, hvor vi kommer med det bedste bud på en løsning af dit problem.

Kloakarbejde kommer i mange former

Der er ikke nogen opgave, som er for stor eller lille for os. Kjeld Larsen og Søn A/S har en professionel kloakmester tilknyttet, som kan løse følgende opgaver og meget mere.

Det er vigtigt at vælge en autoriseret kloakmester, da det er din garanti for at arbejdet er ordentlig udført. Du er også garanteret at sikkerheden og sundheden er i top, når eksempelvis spildevand skal håndteres. Du skal også have fat i en autoriseret kloakmester, når kloakarbejdet er til nybyggeri eller skal tilsluttes det kommunale kloaknet. Hvis du er i tvivl om din kloakopgave kræver en autoriseret kloakmester, kan du altid kontakte os på 22 17 68 23.

Vores kloakarbejde er yderligere beskyttet af De Grønne Kloakentreprenører, som er din faglige garanti for det grønne og blå. Du får en kloakmester ud, som har en særlig interesse for spildevandsløsninger og optimal håndtering af regnvand. Det giver en optimal løsning for dig, der gerne vil have jord og planter til at indgå som en løsning for din kloak eller dit regn- og spildevandsproblem.

Vi sikrer dit hus mod rotter!

En rottespærre er en installation, der skal forhindre rotter i at trænge ind i bygninger fra hovedkloakkerne. De opsættes typisk i kloakstikledninger og regnvandsledninger, der danner afløb fra bygninger ud til en hovedkloak.

Levering og montering af rottespærre incl. Første års tilsyn. (i synlig brønd op til 150mm) - kr. 3.000,- inkl. momsEfterfølgende serviceaftale på rottespærre med 1 tilsyn pr. år. (pris pr. år.) - kr. 650,- inkl. momsTilstandsrapport af husets kloaksystem m. fuld TV-inspektion og kloaktegning - kr. 4.000,- inkl. moms


 

Din kloakmester i Kolding

Har du en kloak, der trænger til at blive renset? Skal der anlægges ny kloak? Eller har du en mistanke om, at rotter finder vej til dit hjem gennem kloakken? Så gør Kjeld Larsen & Søn A/S til din foretrukne kloakmester i Kolding.

Vi har mange års erfaring at trække på, når det kommer til alt inden for kloak- og entreprenørarbejde. Så tøv ikke med at vælge os, når du har brug for hjælp. Vi udfører alle opgaver hurtigt og sikkert, så du på ingen tid kan fortsætte hverdagen med en velfungerende kloak. Vi tror på, at du får det bedste resultat gennem rådgivning og åben kommunikation. Derfor indgår du altid i et tæt samarbejde med din kloakmester i Kolding i forbindelse med din opgave, og fra start til slut er du med hele vejen. Det er din garanti for, at du hos os får det bedste resultat.

Hos Kjeld Larsen & Søn A/S vil vi ikke kun være kendte for vores gode service. Vi bestræber os derfor på at have den hurtigste udrykningstid. Du kan derfor allerede i dag kontakte os og få et tilbud på dit kloakarbejde i Kolding og omegn.

Ring til 22 17 68 23, og du får fat i vores erfarne kloakmester Mathias Damm Petersen. Han sidder hver dag klar til at give dig svar på dine udfordringer, så vi, i samarbejde med dig, hurtigst muligt kan få løst dit kloakarbejde.