Kloakarbejde af aut. kloakmester

Vore kloakmester i Kolding har stor erfaring med at udføre diverse kloakservice i Kolding og omegn, der er med til at sikre dig, at du har en velfungerende en af slagsen.

Kloakarbejde kan betyde mange ting. Det kan være alt lige fra TV-inspektion, montering af rottespærre eller en helt ny kloak. Vi løser alle former for kloakarbejde med den største professionalitet, og vi løser alle opgaver og udfordringer på den mest effektive måde.

Vores kloakmester er i Kolding og holdet kan udføre kloakservice i Kolding og omegn. Vi udfører naturligvis kloakarbejde i Kolding og omegn for både private og erhvervskunder, hvor vi kommer med det bedste bud på en løsning af dit problem.

Ring til os på 22 17 68 23 for en uforpligtende samtale.

Kloakservice i Kolding kommer i mange former

Der er ikke nogen opgave, som er for stor eller lille for os. Kjeld Larsen & Søns eftf. a/s har en professionel kloakmester tilknyttet, som bl.a. kan løse følgende former for kloakservice i Kolding og omegn:

Det er vigtigt at vælge en autoriseret kloakmester, da det er din garanti for at kloakarbejdet er ordentlig udført. Du er også garanteret at sikkerheden og sundheden er i top, når eksempelvis spildevand skal håndteres. Du skal også have fat i en autoriseret kloakmester, når kloakarbejdet er til nybyggeri eller skal tilsluttes det kommunale kloaknet. Hvis du er i tvivl om din opgave kræver en autoriseret kloakmester, kan du altid kontakte os på telefon 22 17 68 23.

Vores kloakarbejde er yderligere beskyttet af De Grønne Kloakentreprenører, som er din faglige garanti for det grønne og blå. Til at udfører dit kloakservice i Kolding og omegn, får du en kloakmester ud, som har en særlig interesse for spildevandsløsninger og optimal håndtering af regnvand. Det giver en optimal løsning for dig, der gerne vil have jord og planter til at indgå som en løsning for din kloak eller dit regn- og spildevandsproblem.

 

Vi sikrer dit hus mod rotter!

En rottespærre er en installation, der skal forhindre rotter i at trænge ind i bygninger fra hovedkloakkerne. De opsættes typisk i kloakstikledninger og regnvandsledninger, der danner afløb fra bygninger ud til en hovedkloak. Vi hjælper dig gerne med alt kloakarbejde, også når det gælder om at holde rotterne ude – udfyld blot formularen herunder og vælg ønskede service.

 

  Levering og montering af rottespærre incl. Første års tilsyn. (i synlig brønd op til 150mm) - kr. 3.000,- inkl. momsEfterfølgende serviceaftale på rottespærre med 1 tilsyn pr. år. (pris pr. år.) - kr. 650,- inkl. momsTilstandsrapport af husets kloaksystem m. fuld TV-inspektion og kloaktegning - kr. 4.000,- inkl. moms

   

  Din kloakmester i Kolding

  Har du en kloak, der trænger til at blive renset? Skal der anlægges ny kloak? Eller har du en mistanke om, at rotter finder vej til dit hjem gennem kloakken? Så gør Kjeld Larsen & Søns eftf. a/s til din foretrukne kloakmester i Kolding, når der skal udføres kloakarbejde.

  Vi har mange års erfaring at trække på, når det kommer til alt inden for kloakarbejde og entreprenørarbejde. Så tøv ikke med at vælge os, når du har brug for hjælp med kloakservice i Kolding og omegn. Vi udfører alle opgaver hurtigt og sikkert, så du på ingen tid kan fortsætte hverdagen med en velfungerende kloak. Vi tror på, at du får det bedste resultat gennem rådgivning og åben kommunikation. Derfor indgår du altid i et tæt samarbejde med din kloakmester i Kolding i forbindelse med kloakarbejdet, og fra start til slut er du med hele vejen. Det er din garanti for, at du hos os får det bedste resultat.

   

  Priser på kloakarbejde

  Hos Kjeld Larsen & Søns eftf. a/s vil vi ikke kun være kendte for vores gode service. Vi bestræber os derfor på at have den hurtigste udrykningstid. Du kan derfor allerede i dag kontakte os og få et tilbud på kloakservice i Kolding og omegn. Har du brug for hjælp til andre services? Kjeld Larsen & Søns eftf. a/s udfører også opgaver indenfor haveservice – og så bestræber vi os på at blive din anlægsgartner i Kolding. Vi udfører alle opgaver inden for anlægsarbejde, så kontakt os allerede i dag, og hør nærmere.

  Ring til 22 17 68 23, og du får fat i vores erfarne kloakmester Mathias Damm Petersen. Han sidder hver dag klar til at give dig svar på dine udfordringer, så vi, i samarbejde med dig, hurtigst muligt kan få løst dit kloakarbejde.